+40-744-532908
+40-722-532908

Despre noi

Istoria companiei

Istoria companiei in activitatea de transport marfa international incepe inca de la inceputul anilor ’90 mai exact in 1992 activitatea de transport marfa international, incepe si se mentine ca o mica afacere de familie, cu o dezvoltare continua punand accent pe calitate, siguranta si respect fata de clienti si angajati.

Siguranta

Punem pret pe siguranta atat a marfii transportate , a angajatiilor cat si a participantilor la trafic.

Pe tot parcursul transportului marfurile sunt asigurate cu polite de asigurare CMR , iar vehiculele fiind dotate cu sisteme de asigurare a marfurilor (chingi, bari despartitoare marfa , covorase atiderapente).

Totodata vehiculele sunt supravegheate cu sisteme moderne de localizare a vehiculelor avand posibilitatea de a verifica in permamnenta locatia vehiculelor implicit a marfii transportate astfel de sisteme moderne oferindune posibilitatea de a actualiza in timp real timpii de livrare, a putea prevedea eventualele intarzieri si a le notifica clientilor in timp util.

Experienta

In decursul celor 25 de ani am avut posibilitatea de a invata, atat din propriile greseli cat si ale altora fapt care ne-a ajutat sa evitam situatiile neplacute sau in cel mai rau caz sa le gestionam corespunzator spre multumirea clientilor si angajatilor nostri.  avand in vedere vechimea societatii in domeniu am avut onoarea sa colaboram cu un numar mare de clienti, atat case de expeditie cat si clienti directi, atat din Romania cat si din strainatate avand posibilitatea de a vedea diferitele nevoi specifice ale fiecarui client sau domeniu de activitate.

Eficienta

Eficientizarea transportului aduce reduceri substantiale de cost pentru orice client.

Angajatii sunt permanent instruiti, respecta norme stricte si eficiente privind modul de incarcare, asigurare si transportare a marfurilor.

Cu toate acestea ca si principiu nu consideram ca, costul cel mai mic este echivalentul  pretului cel mai mic.  Pentru orice intrebari sau nelamuriri va asteptam sa ne contactati la numerele de telefon de pe pagina de contact .