+40-744-532908
+40-722-532908

Transport

TRANSPORT

Societatea noastra este specializata pe transporturi nationale  (Romania) si internationale cu vehicule de la 1.5 la 24 tone , atat in regim Exclusiv cat si in regim de Grupaj.

Pentru a venii in intampinarea clientilor nostri am ales sa detinem o flota diversificata de la vehicule express, camionete de 7.5 tone , 12 tone cat si vehicule grele standard, mega sau coilmulde (transport bobine).

SIGUR SI LA TIMP

In toata perioada in care am activat pe piata transporturilor am optat pentru siguranta, siguranta marfii, siguranta angajatilor motiv pentru care am optat pentru cele mai bune servicii de asigurare a marfii, asigurari pentru conducatorii auto si cei mai buni furnizori de piese din punct de vedere al calitatii.

Facem tot posibilul sa asiguram cel mai scurt timp de tranzit cu incadrarea legistlatia in vigoare in domeniul transportului de marfuri atat la nivel national cat si european. Acest punct poate fi atins prin pregatirea continua a conducatorilor auto cat si o supraveghiere atenta a activitatii acestora.